12/16/13

"Bilkent Goats Ultimate" Artık Türkçe Yayında!

Merhaba Sevgili Keçiler ve Keçi Sevenler;

Öncelikle çok heyecanlı olduğumu belirtmeliyim. Çünkü bu Bilkent Goats Ultimate Blog'u için ilk yazım. Bu blog bir süredir aktif değildi. Önemli değil; çünkü en azından benim mezuniyetime kadar aktif olacak artık :) Ve sürpriz olarak Türkçe yazmaya karar verdik artık, hem daha çok yazı yazılmasına teşvik olması açısından, hem de baktık artık yabancı oyuncumuz yok, yurt dışında da ünümüz yok, daha verimli olacağını düşünüyoruz.


"Goats olarak nerelerdesiniz ya, Hadımköy'de sizden kimse yoktu?" diye sorduğunuzu duyar gibi oluyorum. İyiyiz çok şükür.. Bu aralar soğuk biraz etkiledi ama devam ediyoruz çalışmalarımıza. Goats artık genç yüzleri oldukça ağır basan bir takım, genç yüzlerden kastım çoğunlukla Bilkent Müzik ve Sahne Sanatları öğrencileri. Dolayısıyla şehir dışına çıkmaları pek kolay olmuyor. Çeşme'de gençlerimizden bir tek Özlen gelebilmişti. Odtü Turnuvası'nda Kerem vardı. 29 Ekim Hat Turnuvası'nda Efe vardı; ama bizi çok mutlu eden bir durum, sayıları gerçekten göründüklerinden çok daha fazla ve giderek artmakta ... :)


Sevgili Keçiler ve Keçi Sevenler,
Bol altımıtlı günler diliyorum. Bizimle kalın, esen kalın.

Not: "CHEER" arayışlarımız devam ediyor, yeni yüzlerimize uygun, bize hayat verecek, tüylerimizden yeniden doğmamızı sağlayacak bir cheer arıyoruz. Please helppp :)

No comments:

Post a Comment